Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A legkedveltebb anális szex figura

2019.10.08

Amikor bevadul a kutya

Mondhatjuk, hogy a most bemutatott szexpóz a hagyományos, egyik alapvető szexpózként is ismert kutya póz némiképp módosított, finomított verziója, amely az átalakítást követően az anális szexhez igényelt kényelmet és biztonságot tudja nyújtani ezen szexuális forma kedvelői számára.

Kivitelezése

A pár hölgy tagja négykézláb helyezkedik el kiindulásként, így a tenyerén, vagy a felső testét leengedve a könyökén, esetleg még lejjebb engedve a vállain és fején támaszkodik. Ez utóbbit sokan mondják "pucsításnak" is. Ha a hölgy kényelmének maximálisan megfelelően elhelyezkedett, és sikerült teljesen ellazítania hátsó izmait, akkor a férfi lassan hátulról megközelítheti. (Tipp: a behatolás gyorsabban, és emiatt fájdalomentesebben történhet a teljesen erektált pénisszel, amely szükség esetén potencianövelő támogatásra is szorulhat.) Annyiban tér el ez a szexpóz az eredeti verziójától, hogy az anális szex alkalmazva a hölgy lábai javasoltan a férfi lábainak külső oldalán helyezkednek el, tehát az urak a hölgyek lábai között térdelnek (vagy állnak az állva végzett anális szex esetében), ahogyan jól látszik a lenti képen is.

Azért van szükség erre a kisebb változtatásra, mert az anális szex alkalmával nagyon fontos az izmok ellazításának, és a hozzáférhetőségnek a biztosítása. Ha a hölgyek lábai nagyobb terpeszben maradnak, sokkal könnyebbé, és ezáltal fájdalommentesebbé válhat az anális behatolás.

Kutyapóz az anális szex során

Az anális szex alatt az uraknak lehetősége nyílik a hölgy testének kényeztetésére, a hozzáférhető testtájékok simogatására, de a behatolást követően - ha már mindkét fél tudja élvezni az együttlétet -, akár egymáshoz is tudnak simulni, amely fokozza a helyzet intimitását. Így lehetőség nyílik már a hölgy hátának, nyakának, és a fülei környezetének csókolgatására is, amelyek bizonyítottan a hölgyek erogén zónái. Az ügyesebb férfiak talán a csiklót is képesek elérni, ezzel extra gyönyört előidézve.

Mivel az anális szex során kényeztetett területen nem találhatóak váladékot termelő, és ezáltal a behatoláshoz szükséges nedvességet garantáló mirigyek, így anális szex alkalmával a fájdalommentes behatoláshoz szükséges nedvességet nekünk feladatunk biztosítani valamilyen síkosító készítmény segítségével. Tehát az anális szex esetében minden esetben kötelező síkosítót használni! Síkosító nélkül az anális behatolás rendkívül balesetveszélyes és kíméletlenül fájdalmas lehet, végső soron pedig szinte biztosan meg is hiúsul. Gyakran alkalmazzák a nyálat is, mint természetes síkosító, azonban azt tudni kell, hogy a nyál gyorsan felszívódik. A megfelelő síkosító kiválasztása teljesen egyénre szabottan történhet - ki milyen igényekkel lép fel. Például a vízbázisú síkosítók kíméletesebbek a bőrhöz, ám sokkal gyorsabban szívódnak fel, így szex közben is pótolnunk szükséges - ezzel szemben a szilikonbázisú síkosító készítmények jóval tovább kitartanak, ám egyesek bőre érzékenységet mutathat lehet rá. Érzékenybőrűek számára elsősorban a Bio Síkosítók ajánlottak. Vannak, akik extra élményeket szeretnének Forrósító síkosítókkal, másik a Vágyfokozó Síkosítóra szavaznak. Találd meg a számodra megfelelőt a kesleltetes.hu oldalon!

Síkosító Síkosító - további információk